Vergunningen

Voor de meeste vissers is de VISpas veruit de beste keuze. De VISpas krijg je automatisch als je lid wordt van een vereniging die is aangesloten bij de Hengelsportfederatie Groningen Drenthe (Sportvisserij Nederland).
Hiermee kun je met twee hengels en alle toegestane aassoorten vissen in alle wateren die zijn ingebracht in de Landelijke Lijst van Viswateren. In Groningen en Drenthe is dat in bijna 95% van al het water in beide provincies.

De VISpas is tevens het bewijs dat je als sportvisser deel uit maakt van de georganiseerde sportvisserijHier kunt U online een vispas bestellen. Lekker vanuit uw luie stoel. Binnen 15 minuten al de benodigde papieren!
Hoe het werkt?
Volg het bestelproces en betaal middels IDeal.
Na betaling van het verschuldigd bedrag krijgt U een bevestiging via de e-mail waarbij U een voorlopig bewijs van lidmaatschap kunt uitprinten, die U dezelfde rechten als een VISpas geeft. Dit betekent dus dat U direkt kunt gaan vissen en niet hoeft te wachten op de VISpas!!!
Doorgaans binnen 4 weken krijgt U de VISpas thuisgestuurd, waarna de print kan komen te vervallen. ( is één maand geldig vanaf uitgiftedatum!!!)
   

  >>>  VISPAS BESTELLEN   <<<