Open koppelwedstrijd Junior-Senior

Vrijdag, 31 augustus 2018

Jeugdhengelsportvereniging Hoogezand-Sappemeer organiseert zondag 16 september een open koppelwedstrijd voor koppels bestaande uit een junior (6 t/m 14 jaar) en senior visser. Heb je belangstelling: zie dan hierna de mail van de hengelsportfederatie Groningen Drenthe (HSF) en de flyer van de organiserende hengelsportvereniging uit Hoogezand Sappemeer.

De mail van de HSF:

De Jeugdhengelsportvereniging Hoogezand-Sappemeer organiseert op zondag 16 september een open koppelwedstrijd.
Het doel van deze wedstrijd is om ouders en verzorgers meer te betrekken bij het jeugdvissen.
Een koppel bestaat uit een junior (6 t/m 14 jaar) en een senior (15 jaar en ouder).

Er wordt gevist van 09.00 tot 12.00 en in de pauze tussendoor zijn broodjes hamburger en drinken aanwezig. Het inschrijfgeld is € 10,00 per koppel, inclusief eten en drinken. Er wordt alleen gevist met de vaste hengel. Opgave vooraf is belangrijk in verband met de voorbereiding.

Bijgevoegd de flyer van de jeugdhengelsportvereniging Hoogezand-Sappemeer in pdf-formaat en als jpg.

De flyer: