Selectiewedstrijd kustvissen Roptazijl 14 april 2018

terug naar overzicht

Donderdag, 22 februari 2018

Wilt U eens meedoen met een selectiewedstrijd kustvissen en daarmee een kans maken om U te plaatsen voor het NK? Lees dan hierna verder de aankondiging van de 3 noordelijke federaties en de flyer. De selectiewedstrijd wordt gehouden bij Roptazijl in Friesland (vlakbij Harlingen) waar Ed en Marco van VISTV ook een aflevering hebben opgenomen die 14 januari j.l. op de TV werd uitgezonden. Hier de brief en flyer ontvangen van HSF Groningen Drenthe:

Beste besturen van de hengelsportverenigingen aangesloten bij de Hengelsportfederatie Groningen Drenthe,

Hierbij wil ik namens Sportvisserij Fryslân, Sportvisserij Oost Nederland en onze federatie aandacht vragen voor de volgende aankondiging met het verzoek dit onder de aandacht van uw leden te brengen;

De drie noordelijke federaties organiseren op zaterdag 14 april een Noordelijke Selectiewedstrijd Kustvissen in Roptazijl. De organisatie is in handen van Sportvisserij Fryslân. De eerste 40% van het klassement plaatst zich voor het NK Kustvissen op 24 november 2018 in Noordwijk.

Inschrijven kan tot uiterlijk 9 april 2018 bij Sportvisserij Fryslân via een mail met naam, adresgegevens, contactgegevens of bel Sportvisserij Fryslân via 0566-624455.

De inschrijfkosten bedragen € 10,00 en kunnen ter plaatse worden betaald.

De gegevens staan in de flyer in de bijlage en staan inmiddels op onze website:

http://www.vissen.nl/actueel/12249/noordelijke-selectiewedstrijd-kustvissen-2018.html