Successen bij Adrillenconcours

Zondag, 12 november 2017

Zaterdag 4 november werd het Adrillenconcours gehouden waar een aantal vissers van onze vereniging goed presteerden.

De 39 deelnemers vertrokken vanuit café/cafetaria De Gieterij in Heiligerlee naar het Oosterhornkanaal in Delfzijl om daar in het brede en diepe water zoveel mogelijk vis te vangen.
Jan Aardema  lukte dat het beste. Met 14700 gram werd hij overtuigend kampioen. Hij heeft dit jaar in de zaterdagcompetitie van HOG ook al enkele knappe vangsten behaald en ook met de stekwedstrijd van het district De Grensstreek werd hij ook met afstand eerste. Goed bezig dus!
Tweede werd Jan de Wit, uitkomend voor De Gieterij en derde onze kampioen van de zaterdagcompetitie Bert van der Laan. Allen gefeliciteerd met deze knappe prestatie!
Om de top vijf compleet te maken werd Willem Jonker, ook wel eens in de zaterdagcompetitie vissend maar vandaag uitkomend voor De Gieterij, vierde en Willem Mulder vijfde. Beiden vingen maar weinig minder vis dan Bert.

De resultaten:
1 Jan Aardema 14700 gram